Anne-Maarit Sepling is benoemd tot Vice President Marketing & Communications van de Paroc Group

21 aug 2012
Anne-Maarit Sepling (36) is per 10 juli 2012 benoemd tot Vice President Marketing & Communications van de Paroc Group. Zij wordt ook lid van het Paroc Management Team.

 

Anne-Maarit was voordien Director of Customer Experience & Brand bij Stora Enso Building and Living. Zij heeft een brede ervaring in global marketing, brand building en communicatie.

Kari Lehtinen de CEO van de Paroc Group is verheugd een nieuw iemand in het management team te hebben die ervaren is in het ontwikkelen van de klantervaring, in marketing en in communicatie, en die internationale ervaring heeft in de bouwwereld.

 

 

Het rood/wit-gestreepte Paroc-merk wordt gewaardeerd door professionals en als betrouwbaar merk gezien door klanten. In de toekomst echter moet het merk steeds krachtiger geassocieerd worden met de ervaringen van de klant. Wij maken graag onderdeel uit van een duurzame omgeving en willen graag onze positie versterken als een internationale leverancier van energie-efficiënte isolatie-oplossingen. Het is daarom uiterst belangrijk dat we onze expertise en ons aanbod breder communiceren, zegt Lehtinen.

 

Sepling heeft een Master in Food Economics van de Helsinki University en een Executive-graad van het Jyväskylä Educational Consortium.