Over Paroc

About Paroc

Paroc is een van de grootste Europese fabrikanten van energie-efficiënt en brandwerend isolatiemateriaal.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Finland. We zijn actief in 13 landen en hebben zeven productielocaties in vijf landen. We verkopen onze producten aan 40 landen wereldwijd. Aan het einde van 2016 had Paroc 1835 werknemers.

In ons 80-jarige bestaan hebben we onder woningbouwers, architecten, aannemers, handelaars en industriebouwers een uitstekende reputatie opgebouwd met onze productprestaties, technische expertise en duurzaamheid. Momenteel zijn we marktleider in onze kernmarkten Finland, Zweden en de Baltische staten, met het grootste marktaandeel in zowel de bouwisolatiesector als de technische isolatiesector . Bovendien heeft Paroc een sterke concurrentiepositie in Polen, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Rusland.

We gebruiken de merknaam Paroc en herkenbare rood-witgestreepte verpakkingen. Onze producten omvatten isolatiemateriaal voor thermische, brand- en geluidsisolatie van buitenmuren, daken, vloeren, kelders, tussenvloeren en scheidingswanden. We leveren ook technisch isolatiemateriaal voor HVAC-systemen, industriële toepassingen, de maritieme en offshore-industrie en de maakindustrie. 

Lees meer over Paroc op onze internationale website www.paroc.com
Lees meer


Lees meer over Paroc op onze internationale website 
www.paroc.com