Het jaar van de brandveiligheid en een verhoogde energie-efficiëntie, zoals weerspiegeld in het rapport over duurzame ontwikkeling voor 2014 van de Paroc Groep

30 apr 2015

Het Paroc bedrijf heeft het rapport over duurzame ontwikkeling voor 2014 uitgegeven, dat uitgebreide informatie over de programma's van het bedrijf presenteert, gericht op de economische, sociale en milieu waarden op lange termijn.

Paroc sustainability report 2014

De Paroc activiteiten in 2014 werden onderverdeeld in vijf thematische gebieden, te weten: klant, groei, innovaties, productiviteit, duurzame ontwikkeling en de mensen, en ze omvatten: 

  • Het invoeren van de volgende maatregelen betreffende veiligheid en hygiëne op het werk (Arboregels), wat resulteerde in het verminderen van het aantal ongevallen en minder ziekteverzuim. De activiteiten om beste resultaten op dit gebied te bereiken met het oog op de strategische doelstelling van de nul werkongevallen. 
  • Het verbeteren van de interne energie-efficiëntie van de vennootschap: slechts in 2014 het energieverbruik door Paroc , viel met het equivalent van de CO2-uitstoot dat wordt geproduceerd door bijna 2 miljoen personenwagens.
  • De succesvolle acties van het verhogen van het belang van de brandveiligheid in de Europese residentiële- en utiliteitsgebouwen en het ondersteunen van de ontwikkeling van geharmoniseerde en geldende brandveiligheidsnormen.

Lees het volledige rapport van Paroc voor het jaar 2014 hier >>