PAROC Hvac GreyCoat – een nieuwe, voordelige en brandveilige oplossing voor HVAC-toepassing

17 jan 2014

Op plaatsen waar een HVAC-installatie zichtbaar is, zoals in winkelcentra, openbare gebouwen en sporthallen, is een brandveilig, strak en mooi eindresultaat zeer belangrijk. Met PAROC Hvac GreyCoat-producten bereikt u dit resultaat zonder enige extra bekleding of verf. Tevens bespaart de snelle en eenvoudige installatie u zowel tijd als geld.

HVAC GreyCoat

GreyCoat is een nieuwe, lichtgrijze bekleding voor alle PAROC Hvac-producten. GreyCoat- bekleding en funcioneert als een dampscherm. Daarom kunnen met GreyCoat beklede platen, lamellendekens en dekens ook gebruikt worden voor isolatie tegen condensatie.

PAROC Hvac GreyCoat-producten zijn geclasifieerd volgens Euroklasse A2-s1, d0. Dit betekent dat deze producten niet bijdragen aan een flashover en geen brandende druppels veroorzaken. Bovendien produceren ze nauwelijks rook.

Met GreyCoat krijgt u een PVC-vrije en voordelige HVAC-oplossing zonder enige extra bekleding of verf. Met GreyCoat beklede pijpschalen, -bochten en zelfklevende tape krijgt u een volledig systeem voor een snelle isolatie van pijpen. Met GreyCoat beklede pijpschalen en tape krijgt u een volledig systeem voor een snelle installatie. Voor isolatie tegen condensaat gebruikt u GreyCoat-zelfklevende tape voor de naden.

Meer informatie:

Bernard Codde
Verkoopsverantwoordelijke
Tel. +32 344 903 88
Mobile +32 475 242 113