PAROC Hvac GreyCoat-producten: mooier aanzicht en eenvoudiger installatie

15 mei 2012
Op de ISO’12 expo die op 10 en 11 mei 2012 in Keulen werd gehouden, werd GreyCoat door Paroc geïntroduceerd: een nieuwe deklaag voor PAROC Hvac-producten. Met PAROC Hvac GreyCoat-producten ziet het eindresultaat er beter uit zonder dat u een verflaag of extra bekleding nodig hebt.

PAROC Hvac GreyCoatDe lichtgrijze, bijna witte, deklaag met een gelakte toplaag van PAROC Hvac GreyCoat-producten maakt deze producten ideaal voor HVAC-installaties op plekken waar deze zichtbaar zijn, zoals in winkelcentra, openbare gebouwen en sporthallen. Bovendien wordt het fraaie uiterlijk van de PAROC Hvac GreyCoat-producten gerealiseerd zonder extra bekleding of verflaag, hetgeen een aanzienlijke besparing in tijd oplevert, plus een strak en net eindresultaat voor veeleisende omgevingen.

Geclassificeerde brandbeveiliging

PAROC Hvac GreyCoat-producten zijn brandwerend conform de Euroclass A2-s1, d0 classificatie. Dit betekent dat deze producten niet bijdragen aan een flashover en geen brandende druppels veroorzaken. Bovendien produceren ze nauwelijks rook.

De GreyCoat-deklaag is beschikbaar voor platen, lamellendekens, gaasdekens en dekens in de PAROC Hvac-serie.

 

 

Aanvullende informatie:
Jim Lindström, Business Area Manager, Paroc Technical Insulation
Tel. +46 70266 5977, e-mail: jim.lindstrom@paroc.com  

Paroc Group is een van de belangrijkste fabrikanten in Europa van oplossingen met en producten van minerale wol. De PAROC®-productreeks bevat onder meer bouwisolatie, technische isolatie, maritieme isolatie, sandwichpanelen en akoestische producten. We zijn actief in 13 landen in Europa en hebben productiefaciliteiten in Finland, Zweden, Litouwen en Polen. Paroc Group is het eigendom van een aantal institutionele beleggers met een minderheidsaandeel in handen van de werknemers van Paroc. In 2011 behaalden wij een omzet van EUR 405 miljoen met een personeelsbestand van 1990 man.