PAROC Hvac GreyCoat-producten: mooier aanzicht en eenvoudiger installatie

15 mei 2012

Op de ISO’12 expo die op 10 en 11 mei 2012 in Keulen werd gehouden, werd GreyCoat door Paroc geïntroduceerd: een nieuwe deklaag voor PAROC Hvac-producten. Met PAROC Hvac GreyCoat-producten ziet het eindresultaat er beter uit zonder dat u een verflaag of extra bekleding nodig hebt.

PAROC Hvac GreyCoatDe lichtgrijze, bijna witte, deklaag met een gelakte toplaag van PAROC Hvac GreyCoat-producten maakt deze producten ideaal voor HVAC-installaties op plekken waar deze zichtbaar zijn, zoals in winkelcentra, openbare gebouwen en sporthallen. Bovendien wordt het fraaie uiterlijk van de PAROC Hvac GreyCoat-producten gerealiseerd zonder extra bekleding of verflaag, hetgeen een aanzienlijke besparing in tijd oplevert, plus een strak en net eindresultaat voor veeleisende omgevingen.

Geclassificeerde brandbeveiliging

PAROC Hvac GreyCoat-producten zijn brandwerend conform de Euroclass A2-s1, d0 classificatie. Dit betekent dat deze producten niet bijdragen aan een flashover en geen brandende druppels veroorzaken. Bovendien produceren ze nauwelijks rook.

De GreyCoat-deklaag is beschikbaar voor platen, lamellendekens, gaasdekens en dekens in de PAROC Hvac-serie.