Paroc Group benoemt Igor Shatz tot general manager voor Rusland

18 okt 2012

Igor Shatz (44) is per 1 november 2012 benoemd tot general manager verantwoordelijk voor Rusland. Igor Shatz gaat ook deel uitmaken van het management team van de Paroc Group. 

Igor Shatz, general manager verantwoordelijk voor Rusland
Igor Shatz heeft veel industriële ervaring opgedaan als general manager in verschillende sectoren. Hij is werkzaam geweest bij brouwerijen en heeft ook ervaring in de bouwwereld. In zijn meest recente betrekking was hij managing director van de Heineken Brewery LLC in St. Petersburg.

Igor Shatz heeft een technische achtergrond en een diploma in werktuigbouwkunde van de St. Petersburg Forest Engineering Academy. Hij heeft ook een achtergrond in economie en bedrijfskunde met een diploma van de St. Petersburg Military Mechanical University en een MBA in het Noorse MBA-programma.  


We zijn verheugd dat Igor Paroc komt versterken. Hij heeft een zeer succesvolle carrière achter de rug als general manager bij diverse industriële bedrijven op de Russische markt. Igor is zeer klantgericht en heeft veel kennis van productieprocessen. Hierdoor brengt hij waardevolle kennis bij Paroc binnen en versterkt hij de groeistrategie van het bedrijf aldus Kari Lehtinen, CEO van de Paroc Group.


Igor Shatz volgt Oleg Ermakov op als general manager voor Paroc Rusland. Ermakov is benoemd tot sales director voor Paroc Technical Insulations voor de Russische markt.