PAROC-panelen zijn hoogwaardige sandwichpanelen met een stalen beplating en een kern uit steenwol. Ze worden voornamelijk gebruikt voor gevels, scheidingswanden en plafonds in commerciële, industriële, kantoor- en openbare gebouwen.

Sandwichpaneeloplossingen bieden alles wat nodig is voor de voltooiing van een structuur: panelen, bevestigingselementen, zetwerk, profielen, afdichtingsmiddelen, hefwerktuigen evenals een voortreffelijke technische ondersteuning. De paneeloplossingen van PAROC voldoen daarbij aan alle eisen die aan moderne gebouwen gesteld worden: ze hebben een aantrekkelijk design en een uitstekende brandveiligheid, ze lenen zich tot lange overspanningen, ze hebben een korte bouwtijd en ze zijn erg energie- en kostenefficiënt.

Verder bieden we ook oplossingen aan voor faciliteiten met specifieke behoeften, bv. op het vlak van brandveiligheid, hygiëne, akoestiek of aanblik. Afgezien van hun optimale detaillering voldoen deze sandwichpaneeloplossingen aan de technische, esthetische en budgettaire vereisten van alle partijen die bij het bouwproject betrokken zijn.

Daarnaast staat het PAROC-paneelsysteem eveneens synoniem voor een uniek servicepakket, gebaseerd op onze eigen expertise en 25 jaar ervaring. Onze betrouwbare en flexibele manier van werken vergemakkelijkt dan ook het beheer van PAROC-paneelbouwprojecten van projectplanning tot installatie. En het servicepakket zelf omvat een compleet gamma aan ondersteuningsmogelijkheden, kwestie van een vlot ontwerp, precieze leveringen en een snelle installatie tegen een zo laag mogelijke kostprijs te kunnen verzekeren. 

Voor meer informatie ter zake verwijzen we u graag naar onze internationale website (in het Engels)