Primeur op de markt: maritieme systemen van A-klasse voor aluminiumconstructies van 4 mm

De reeks nieuwigheden van PAROC Light Marine wordt voortgezet met de introductie van nieuwe lichte systemen voor aluminiumconstructies van A60-klasse, die aanzienlijke gewichts- en kostenbesparingen in de scheepsbouwsector mogelijk maken

De nieuwe A60-systemen zijn getest en goedgekeurd voor aluminium dekken en schotten van 4 mm dik. Vergeleken met de algemeen gebruikte standaard aluminiumconstructies van 6 mm is de gewichtsverlaging meer dan 5 kg/m2 bij gebruik van een Paroc-systeem. Het totale gewicht van de constructie is aanzienlijk lager, wat een enorme besparing op de exploitatiekosten oplevert. Rekening houdend met de aluminiumprijs is de totale kostenbesparing opmerkelijk.

Paroc A60-systemen voor schotten en dekken van aluminium zijn gebaseerd op slechts één nieuw technologisch product: PAROC Marine Navis Mat 90 in twee dikten; 60 mm voor dekken en 70 mm voor schotten. Ontwerp en installatie zijn eenvoudig omdat hetzelfde product ook op verstevigingselementen wordt gebruikt, bijv. isolatiedikte op dekken en verstevigers is 60 mm.

Lees meer over PAROC Light Marine-systemen >